Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Uși de garaj tip rulou

Ușa de garaj reprezintă un element esențial în cadrul amenajărilor exterioare de calitate, având un impact semnificativ asupra aspectului și funcționalității casei dumneavoastră.

Ușile tip rulou - soluția ideală pentru închiderea suprafețelor mari și spațiilor comerciale

Ușile tip rulou sunt utilizate în mod frecvent pentru închiderea suprafețelor mari și a spațiilor comerciale în situațiile în care ușile sectionale nu sunt potrivite. Un exemplu des întâlnit al utilizării acestora este în cazul ușilor de garaj și a ușilor destinate închiderii spațiilor comerciale.

Unul dintre principalii avantaje ale ușilor tip rulou față de ușile sectionale constă în restricțiile mai permisive în ceea ce privește montajul. Datorită faptului că întreaga ușă este rulată într-un cilindru situat în partea superioară a ușii, restricțiile referitoare la dimensiunile grinzi, stâlpilor laterali și adâncimea garajului necesară montajului sunt mult mai ușor de respectat.

Ușile tip rulou sunt realizate din lamele de 77 mm și înălțimea maximă pe care o poate avea o astfel de ușă este de 4650 mm. Lățimea maximă a unei uși tip rulou, cu lamele de 77 mm, este de 5300 mm. Suprafața maximă pe care o poate ocupa o ușă de tip rulou este de 20 mp.

Personalizare și opțiuni avansate: Pentru a vă asigura confortul și siguranța maximă, ușa de garaj poate fi echipată cu o serie de opțiuni avansate. Printre acestea se numără:
Acționare prin telecomandă: permite deschiderea și închiderea ușii de garaj în mod convenabil, de la distanță.
Barieră electro-optică: oferă protecție suplimentară prin detectarea obiectelor în calea ușii și oprirea automată a mișcării.
Întrerupător cu cheie: asigură o securitate sporită, permitând controlul accesului la ușa de garaj.
Centrală cu 1 sau 2 canale: oferă posibilitatea de a controla mai multe uși de garaj cu o singură unitate centrală.
Avertizor luminos: asigură o atenționare vizuală clară atunci când ușa de garaj este în mișcare sau închisă.
Profil cu fante pentru aerisire: permite circulația aerului în garaj, menținând un mediu proaspăt și bine ventilat.
Profil transparent pentru iluminare: adaugă lumină naturală în garaj, oferind un mediu mai plăcut și mai prietenos.

Uși tip rulou: Eleganță și funcționalitate în dimensiuni impresionante

Acționarea ușilor tip rulou se realizează cu ajutorul motoarelor tubulare care pot fi controlate prin telecomandă, selector cu cheie, buton de perete sau printr-un modul de comandă utilizând tehnologia GSM. În plus, ușa tip rulou poate fi echipată cu diverse accesorii precum sistem de fotocelule, senzor de muchie "Safety Edge" sau semafor roșu. De asemenea, ușa tip rulou poate fi personalizată prin adăugarea de lamele cu gemulete sau grilă de ventilație.

Opțiuni de culori

Culori și nuanțe personalizate: Este important de menționat că există posibilitatea apariției ușoarelor diferențe de nuanțe pentru aceeași culoare, în special atunci când loturile de produse sunt diferite.