Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Sticlă Saint Gobain

Calități variate ce permit alegeri optime în funcție de destinația în utilizare și locația proiectului.

În România, Saint-Gobain Glass produce sticlă pentru faţade arhitecturale, clădiri rezidenţiale, design interior, produse asamblate din sticlă & aparatură electrocasnică.

Soluțiile răspund provocărilor legate de protecția mediului, eficiență energetică, izolare fonică, nevoi de securitate și siguranță, control solar și transparență maximă.

BENEFICIILE VITRAJELOR SAINT-GOBAIN

Vitrajul triplu Saint-Gobain Glass îmbină un nivel înalt de eficiență energetică cu o transparență totală și, implicit, o transmisie foarte bună a luminii. Vitrajul izolant reține căldura din încăpere și permite căldurii naturale să pătrundă, încălzind și mai mult spațiul interior.

Vitrajul Saint Gobain permite pătrunderea luminii naturale, reflectând, în același timp, două treimi din căldura solară, pentru a evita supraîncălzirea încăperilor. Prin utilizarea redusă a aparatului de aer condiționat, consumul de energie va fi mult mai scăzut.

Ferestrele cu vitraje de dimensiuni mari permit o iluminare mai bună a spațiului interior, asigurând, în același timp, deschiderea și comunicarea cu exteriorul. În plus, folosirea redusă a corpurilor de iluminat artificial duce la un consum mai mic de energie.

Vitrajele de înaltă performanță pot îmbunătăți substanțial consumul de energie și pot reduce cheltuielile cu peste 30%, în comparație cu un vitraj simplu. Sistemul etanș păstrează căldura înăuntru și, în același timp, permite luminii naturale să încălzească interiorul casei pe timp de iarnă. 

Vitrajele cu sticlă laminată elimină riscul accidentelor cauzate de posibilele spargeri ale sticlei și oferă securitate în cazul tentativelor de pătrundere prin efracție. Sticla laminată pentru siguranță este alcătuită dintr-o peliculă din plastic (PVB) intercalată între două panouri de sticlă.

Vitrajele acustice conțin o peliculă din plastic care acționează ca o barieră, eliminând zgomotul de afară. Într-un spațiu urban obișnuit, pentru a asigura un confort acustic optim, este necesară producerea unei diferențe de aproximativ 30 dB între zgomotul de afară și interiorul căminului.

Sticlă float
Sticlă float
Stică cu depuneri speciale
Stică cu depuneri speciale
Sticlă laminată
Sticlă laminată