Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Rulouri exterioare

Soluții ideale pentru izolare termică și fonică, siguranță și controlul luminii. Alege între lamelele din PVC sau aluminiu pentru a obține rezistență mecanică, izolare termică și insonorizare optime.

Rulouri exterioare: Protecție și eleganță pentru ferestrele tale

Descoperă rulourile exterioare, soluția ideală pentru a asigura izolație termică, fonică și siguranță în locuința ta.

Cu rulourile închise, beneficiezi de întuneric total, iar când lamelele sunt deschise, lumina este filtrată în mod plăcut. Alegerea corectă a tipului de lamele, fie din PVC sau aluminiu, contribuie la rezistența mecanică, protejează împotriva intrușilor și oferă izolare termică și fonică optimă.

Transformă-ți locuința cu rulourile exterioare și bucură-te de confort și securitate în fiecare zi.

Beneficiile rulourilor exterioare:
Îți asigură umbră
- protective împotriva efectului de lumină orbitoare a razelor solare
– flexibilitate în dozarea luminii natural
– împiedică pierderile de căldură pe timpul iernii
Oferă intimitate
- protejează de eventuale priviri indiscrete, mai ales când ferestrele dau spre stradă sau spre o locuință vecină
Ai un somn odihnitor
- liniște și obscuritatea necesară atunci când vrei să te odihnești
Îți asigura siguranță
- prin confortul și prin protecția împotriva tentativelor de efracție
– protejează mobilierul și decorațiunile interioare de razele ultraviolete
Asigură o temperatura constantă
- previne încălzirea excesivă a locuinței în zilele toride de vara

Rulouri exterioare aplicate

Rulourile aplicate reprezintă alegerea cea mai comună datorită construcției lor extrem de simple, care permite montarea în diverse moduri, adaptate specificităților fiecărui spațiu în parte. La Societatea Noastră, rulourile sunt fabricate integral din aluminiu, inclusiv caseta, capacele laterale, ghidajele, lamelele de 39 sau 45 mm și lama finală. Astfel, garantăm calitatea și durabilitatea acestor produse, asigurând în același timp funcționalitatea și estetica impecabilă pentru locuința ta.

Rulourile exterioare pot fi confectionate cu plasa tip rulou antiinsecte incorporata in caseta ruloului. In acest caz avem ghidajul ruloului cu doua canale, unul pentru lamele si altul pentru plasa.

Rulouri exterioare suprapuse

Rulourile exterioare suprapuse reprezintă o opțiune nouă și modernă pentru umbrirea ferestrelor. Aceste rulouri sunt concepute să fie montate împreună cu tâmplăria și au caseta fixată deasupra acesteia, de unde și denumirea de "suprapus".

Din punct de vedere constructiv, ruloul suprapus este similar cu cel aplicat, cu excepția faptului că unele componente sunt fabricate din PVC (caseta, capacele laterale și ghidajele), pentru a asigura o barieră termică mai eficientă. În plus, caseta interioară dispune de izolație din polistiren extrudat, pentru a oferi o izolare termică superioară.

Alegând rulourile exterioare suprapuse, te bucuri de multiple beneficii, precum protecție solară, izolare termică și fonică, precum și un design estetic plăcut. Această soluție modernă se integrează perfect cu tâmplăria și contribuie la îmbunătățirea eficienței energetice a locuinței tale. Descoperă rulourile exterioare suprapuse și transformă-ți ferestrele într-un element de design și funcționalitate!

Rulouri transparente antivant: Protecție și funcționalitate pentru terase și balcoane

Rulourile transparente antivant sunt soluția ideală pentru a proteja terasele restaurantelor și apartamentelor cu trei sezoane. Cu o eficiență remarcabilă, aceste rulouri asigură funcționarea optimă a balconului, garantând protecția mobilei și a altor obiecte depozitate în acest spațiu.

Ele creează un cadru perfect pentru terasele restaurantelor, hotelurilor și pensiunilor, chiar și în timpul toamnei, iernii sau primăverii. Izolează eficient și protejează împotriva intemperiilor, inclusiv a ploilor torențiale, ninsorilor și vânturilor puternice.

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro