Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Rolete textile

O soluție simplă și economică pentru decorarea interioarelor, putând înlocui jaluzelele verticale în anumite situații.

Rolete textile - Eleganță și funcționalitate în decorul interior

Roletele textile nu doar că adaugă un element decorativ în încăperi, ci și oferă intimitate pe parcursul întregii zile, putând fi ușor strânse în partea de sus a ferestrei pentru a dezvălui panorama exterioară.

Eleganță și funcționalitate pentru orice spațiu

Roletele textile pot fi utilizate în spații rezidențiale sau de birouri, aducând o notă de personalitate și confort interiorului. Acestea permit reglarea cantității de lumină care pătrunde în încăpere, datorită mecanismului lor de acționare ce permite oprirea roletei în orice poziție. Astfel, veți beneficia de un control total asupra luminii și intimității din interiorul spațiului.

Principalele avantaje ale roletelor textile

Grad ridicat de opacitate, oferind protecție împotriva luminii solare și privirilor indiscrete.
Element modern pentru decorarea interioară, ușor de montat și întreținut.
Disponibile într-o gamă foarte variată de culori și texturi, pentru a se potrivi cu orice stil decorativ.
Roleta cu Caseta Premium este asemanatoare in mare parte cu Roleta cu Caseta Standard doar ca difera forma ghidajului care pentru roleta cu caseta standard este plan iar la roleta caseta Premium este in forma de “C”. Forma ghidajului in forma de “C” permite rularea materialului intre ghidaje, astfel montajul roletei fiind posibil chiar si pe perete (la roleta cu caseta standard materialul ruleaza in spatiul intre baghetele geamului).
Actionarea roletei se face cu ajutorul lantisorului de manevrare . Roleta cu Caseta Premium cu Lant comparativ cu Roleta cu Caseta Standard rezolva unele inconveniente de montaj cum ar fi modelul de bagheta al geamul termopan, ghidajul in forma de “C” poate fi montat direct pe termopan si nu pe bagheta (Caseta Standard nu poate fi montata pe bagheta daca bagheta geamului termopan este pe semirotund sau are model profilat).

Roleta Premium cu Arc are in loc de actionarea normala pe lant o actionare cu arc pretensionat situat in interiorul axului. Arcul pretensionat actioneaza asupra axului care trage materialul in interiorul casetei iar blocarea contragreutatii se face in ghidaj prin intermediul unor opritori speciali montati pe contragreutate, astfel materialul roletei ramane intotdeauna intins.

Avantajul acestui sistem cu arc consta in faptul ca roleta se poate monta in plan inclinat chiar si pe orizontala, materialul ramane intotdeauna intins exemplu sunt tamplariile in plan inclinat sau geamurile de mansarda (exceptie fiind geamurile VELUX originale, pentru geamuri VELUX originale vezi Roletele VELUX).

Rolete VELUX

Avantajul acestui sistem cu arc consta in faptul ca roleta se poate monta in plan inclinat chiar si pe orizontala, materialul ramane intotdeauna intins exemplu sunt tamplariile in plan inclinat sau geamurile de mansarda (exceptie fiind geamurile VELUX originale, pentru geamuri VELUX originale vezi Roletele VELUX).

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro