Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Sisteme de profile PVC Streamline SL76 - 5/7 Camere

Sisteme de profile PVC Streamline SL76 - 5/7 Camere

Lățimea profilului: 76mm
Numărul de camere: 5/7
Numărul de garnituri: 2
Înălțimea combinației de profile: 118-168mm
Izolare termică a profilului: Uf=1,322 W/m2K (5 camere)/ Uf=1,156 W/m2K (7 camere)
Izolare fonică: 47 dB (5 camere)/ 43 dB(7 camere) la zgomotul din exterior
Rezistența la furt Clasa 2 (DIN V ENV 1627)
Garnitură: TPE gri/neagră
Baghetă: prindere cu un picior - garnitură PCE
Armatură tratată din oțel zincat minim: 1.5-2mm
Vitrare: vitraj cu argon, 24mm sau tripan 40mm
Coeficient de conductivitate termică: Uf: 1.1 W/m²K

Ferestrele Salamander Streamline ofera sistemul cu 5/7 camere, adancimea de constructie de 76 mm si 2 nivele de etansare. Garanteaza o izolare termica optima si protectie fonica, precum si un grad ridicat de securitate, toate acestea pentru a te simti bine si confortabil.

De ce sa alegi aceasta gama de profile?

Seriile de profile Salamander, atat cele cu 5 camere, cat si cele cu 7 camere, reflecta mixul ideal al celor mai importante caracteristici pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi profilele termopan pentru proiectul tau.

Securitate: Aceasta gama indeplineste toate conditiile pentru a atinge cel mai inalt nivel de securitate

Izolatie termica. Datorita nivelului foarte ridicat de izolatie termica, este redus semnificativ transferul de energie termica intre interior si exterior, ceea ce se traduce foarte simplu prin economie la plata facturilor.

Izolatie fonica: Fie ca vorbim de un spatiu de birouri sau de o locuinta, nimeni nu isi doreste sa asculte zgomotul strazii, cu claxoanele si zumzetul cotidian. Cu siguranta iti doresti liniste, sa poti lucra sau sa te poti relaxa in voie. Profilele Salamander 76 indeplinesc cele mai ridicate standarde de izolatie fonica, asigurandu-ti confortul de care ai nevoie.

In plus, profilele Salamander din gama Streamline ofera un nivel ridicat de rezistenta la schimbarile climaterice, cu diferente mari de temperatura de la vara la iarna, specifice tarii noastre, pastrand intacta forma si proprietatile tehnice chiar si dupa ani intregi de utilizare.

Mai mult, datorita suprafetelor netede, cu porozitate foarte scazuta, se remarca alte doua caracteristici la fel de importante, care seteaza noi standarde de calitate a profilelor uPVC:

Durabilitatea si rezistenta indelungata. Profilele Salamander au o durata medie de viata de pana la 50 de ani – o investitie pe termen lung, pentru care te vei felicita peste ani.

Faciliteaza o curatare usoara si intretinerea simpla, fara efort. Albul luminos si stralucitor, specific profilelor Salamander se pastreaza in timp, fara a fi necesare proceduri complexe de intretinere si curatare.

Profilul perfect pentru orice locuinta

Salamander 76 este un profil uPVC unic, elegant si impecabil din punct de vedere al parametrilor tehnici, ce invaluie fiecare locuinta intr-o atmosfera intima si placuta, ce contribuie la bunastarea si confortul din interiorul locuintei, oferind in paralel cel mai inalt nivel de siguranta.

Indiferent de forma sau dimensiunea proiectului tau, fie ca vorbim de o cladire interbelica sau un apartament la bloc, profilele Streamline 76 sunt adaptabile oricarui tip de arhitectura. In plus, subliniaza atat finetea liniilor moderne ale cladirilor noi cat si bogatia detaliilor elegante ale unei cladiri istorice.

Termopane pentru o viata

Si pentru ca reusita fiecarui proiect este foarte importanta pentru noi, ne dorim sa te bucuri de alegerea ta pentru foarte mult timp. De aceea, beneficiezi de o garantie de 5 ani pentru componente si montajul asigurat de echipa noastra de profesionisti.

Datorita unei experiente indelungate, a profesionalismului si a respectului pentru fiecare proiect, am ales sa montam tamplaria termopan prin ancorare, evitand astfel gaurirea profilelor si afectarea proprietatilor acestora.

In plus, suntem siguri ca te vei bucura de alegerea facuta pentru timp indelungat, fara griji, pentru ca durata medie de viata a profilelor Salamander, estimata de producator, in conditii optime de utilizare, este de pana la 50 de ani.

Daca ai in plan o renovare sau acum iti construiesti locuinta, hai sa discutam despre proiectul tau si sa gasim impreuna cea mai buna solutie.

Completeaza acest formular si unul dintre consultantii nostrii iti va transmite o oferta de pret completa si personalizata, in functie de cerintele si bugetul tau.

Opțiuni de culori