Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Sistemul combinat inovator S9000

Descarca PDF

Sistemul combinat inovator S9000

S 9000 este un sistem versatil, de ultimă generație, pentru ferestre, uși și uși glisante, cu alegerea a două sau trei niveluri de etanșare.

Avantajele sistemului S 9000

Adâncime mai mare de inserţie a sticlei. Înălţime de suprapunere de 26 mm.
Permite folosirea geamurilor triple, cu o grosime de până la 52 mm.
Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.
Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere.
Palete bogate de culori Acrylcolor, sau imitaţii de lemn.
Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.

Combinații în sistemul S 9000

Ferestre adecvate pentru locuințe pasive, disponibile șI în varianta colorată

GEALAN-FUTURA® este combinația de profile individuale din cadrul sistemului S 9000. Aceasta oferă posibilitatea de a construi, utilizând profile standard și rigidizări standard din oțel de 2 mm, și elemente de ferestre colorate pentru locuințe pasive, în conformitate cu directiva ift WA-15/2. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) verificat confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică. Cu GEALAN-FUTURA®, în cazul utilizării tehnicii de lipire STV®, sunt posibile dimensiuni maxime ale cercevelei de până la 2,40 m.

GEALAN-LUMAXX®

Geometrii optimizate

În timpul dezvoltării GEALAN-LUMAXX®, întreaga geometrie a cadrului a fost optimizată, în timp ce lățimile profilului au fost comprimate la minimum. Designerii au acordat o atenție specială realizării unei relații echilibrate între proprietățile izolante și statică, precum și o interacțiune perfectă a componentelor. Efectul simetric al montantei înguste simplifică, de asemenea, flexibilitatea de utilizare în construcția ferestrelor.

Mai puțin cadru vizibil

O comparație directă dovedește: noul GEALAN-LUMAXX® este semnificativ mai îngust decât combinațiile de cadre anterioare. În trecut, modelele cu montante necesitau adesea o lățime de până la 150 mm sau mai mult. Barele grele, neatractive, au stricat conturul ferestrei și au lăsat mult mai puțină lumină în cameră. Linii de vedere subțiri pot fi realizate în cele din urmă cu noul sistem, fără a renunța la ușurința de utilizare și la securitate.

Fără compromisuri

În ciuda concentrării pe linii de vedere înguste, noul profil cu bandă / montant nu compromite când vine vorba de statică. Ambele folosesc un anumit oțel care, datorită proprietăților sale statice, permite elemente de până la 2,30 m în alb și 2,20 m în culoare. În combinație cu tehnologia de legare STV®, sunt posibile dimensiuni ale elementelor de până la 2,50 m în alb și 2,40 m în culoare.

Procesul de colorare în cadrul sistemului S 9000

GEALAN oferă o gamă largă de opțiuni pentru proiectarea ferestrelor din PVC colorate. Una dintre acestea este tehnologia de suprafață consacrată GEALAN-acrylcolor®. Stratul acrilic colorat este rezistent la zgârieturi, ușor de curățat și rezistent la intemperii. Ferestrele cu GEALAN-acrylcolor® îndeplinesc astfel cele mai înalte cerințe tehnice și funcționale pentru suprafețe inovatoare, colorate.

Numeroasele posibilități de design pentru profilele colorate pentru ferestre și uși sunt, de asemenea, oferite de programul extins de folii decorative de la GEALAN. Programul de livrare standard oferă deja o gamă largă de variante de culori. Nuanțe și texturi suplimentare sunt disponibile la cerere.

RealWood - folie decorativă exclusivă

Aceste folii nu sunt fabricate din lemn natural.

Folii standard
Folii extra-standard
Non-standard: Folii mate
Folii standard-extins