Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Sisteme de profile PVC Legend

Sisteme de profile PVC Legend

Proiectat cu 6 camere pentru un nivel cât mai înalt de performanță termică și fonică

Caracteristici tehnice

Lățimea profilului: 80mm
Numărul de camere: 6
Numărul de garnituri: 3(garnitură de mijloc)
Garnitură: TPE gri/neagră
Baghetă: prindere cu un picior - garnitură PCE
Vitrare: pachet geam de 24;30;36;44 mm
Standard: EN12608
Coeficient de conductivitate termică: Uf: 1.17 W/m²K

Caracteristici generale

Performanță ridicată pentru izolare termică

Pentru a vă oferi un nivel cât mai ridicat de izolare termică, sistemul Legend a fost proiectat în așa fel încât să cuprindă cât mai multe elemente de construcție importante. Acest sistem cu 6 camere de izolare, cu o lățime a profilului de 80 mm, cu 3 garnituri (una pe mijloc), oferă un coeficient de conductivitate a căldurii (Uf) foarte scăzut având valoarea de 1,17 W/m²K. Acest sistem de lățime 80 mm oferă posibilitatea aplicării geamului tripan de 44 mm care oferă valori scăzute Uf=0,6-0,7 W/m²K. Datorită coeficientului de conductivitate al profilului cât și al pachetului de sticlă , rezultă o valoare superioară Uw = 0,95 W/m²K.

Diversitatea produsului

Sistemul oferă o grupă variată de produse. Profilele principale care alcătuiesc sistemul sunt tocurile standard, cercevelele, profile de îmbinare, profile de rezistență, montanții, picurătorii pentru rame, cercevele pentru uși cu deschidere spre interior sau exterior, profile de adaos. Suplimentar sistemul oferă o serie de profile auxiliare: Colț unghi 90 grade, cuplaj unghi variabil, profile de mascare, extensii de toc, profile de închidere, etc.

Rezistență

Armăturile folosite la profilele sistemului Legend oferă valori de rezistență sporite. Conform calculelor de rezistență în zonele afectate de vânt puternic acest sistem oferă posibilitatea de a construi ferestre cu o suprafața mai mare față de cele clasice.

Vitrarea

Se pot folosi atât la uși cât și la ferestre pachete de sticlă de grosimi : 24;30;36;44 și 52 mm. Sistemul Legend de la Deceuninck oferă o paletă bogată de culori pentru toate gusturile.

Valorile Uf variază în funcție de mărimea suprafeței vitrate precum și de caracteristicile geamului.

Opțiuni de culori

Datorită unui design estetic perfect, sistemul Elegant se pliază ușor stilului casei tale.