Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Plase anti-insecte

Bucurați-vă de serenitate și protecție împotriva insectelor nedorite cu plasele noastre de țânțari tip rulou de înaltă calitate! La Marckon.ro, vă oferim soluții eficiente și elegante pentru a vă bucura de aerul curat și a vă proteja casa împotriva invaziei neinvitate a insectelor

Protejați-vă casa cu cele mai bune plase de țânțari tip rulou

Protejați-vă casa cu plase de țânțari tip rulou de la Marckon.ro Bucurați-vă de serenitate și confort în propria casă cu plasele noastre de țânțari tip rulou. La Marckon.ro, vă oferim soluții eficiente și elegante pentru a vă proteja împotriva insectelor nedorite și a vă bucura de aer curat, fără compromisuri.

Soluții de calitate superioară pentru confortul dvs.

Descoperiți plasele noastre tip rulou, concepute pentru a fi ușor de utilizat și de montat. Cu un mecanism de acționare facilite de un arc pretensionat și un profil de tragere cu mânere ergonomice, veți putea deschide și închide plasele cu o ușurință remarcabilă.

Durabilitate și eleganță în fiecare detaliu

Plasele noastre sunt fabricate cu atenție și din materiale de înaltă calitate. Casetele și ghidajele din aluminiu asigură rezistență și durabilitate, fără să se deterioreze în timp. Plasa din fibră de sticlă creează o barieră eficientă împotriva insectelor, iar perii de etanșare montați pe ghidaje asigură o fixare sigură și previn pătrunderea insectelor prin orice fisură.

Culori personalizate pentru stilul dvs.

La Marckon.ro, vă oferim o gamă variată de culori pentru a vă potrivi plasele de țânțari tip rulou cu designul casei dvs. Culorile standard, cum ar fi alb, maro și maro deschis, se îmbină armonios cu orice decor. De asemenea, putem oferi opțiuni speciale, cum ar fi gri antracit sau imitații de lemn în nuanțe precum stejarul auriu, nucul, mahonul sau wengele.

Plase rulou tip fereastră - Protecție și ușurință pentru ferestrele dvs.

Dacă doriți să protejați ferestrele de țânțari, plasele noastre rulou tip fereastră sunt alegerea perfectă. Acestea pot avea dimensiuni maxime de până la 2000 mm pe lățime și 2400 mm pe înălțime, oferindu-vă protecție eficientă pentru o suprafață de până la 2.5 mp. Cu profiluri de tragere echipate cu manere și un sistem de fixare sigură, veți avea parte de o închidere fiabilă și durabilă.

Plase rulou tip ușă - Protecție excelentă pentru ușile dvs.

Pentru uși, vă recomandăm plasele noastre rulou tip ușă. Acestea sunt proiectate pentru o acțiune pe orizontală, oferindu-vă o închidere ușoară și comodă pe bază de magnet. Avem opțiuni de plase într-un singur canat pentru uși de până la 1100 mm lățime, precum și în două canate pentru uși mai late, cu două casete puse în oglindă.