Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Cine suntem?

La Marckon, suntem pasionați de inovație și excelență în ceea ce facem. Utilizăm cele mai moderne tehnologii și materiale de cea mai înaltă calitate pentru a produce tâmplărie PVC durabilă și estetică.

O poveste de succes în industria tâmplăriei PVC!

Suntem o companie cu o vastă experiență în domeniul tâmplăriei PVC, oferind servicii de înaltă calitate încă din 2010. Fondată în 2008, am devenit lideri în industria noastră, având o echipă dinamică și tânără, alcătuită din peste 40 de angajați dedicați.

Cu o experiență de peste 13 ani, ne-am consolidat reputația prin muncă și devotament. Suntem mândri să activăm pe piața din Târgu Jiu, dar și la nivel național și internațional, oferind soluții personalizate pentru nevoile clienților noștri.

Soluții personalizate pentru orice nevoie: Marckon și angajamentul față de clienți

Ne mândrim cu portofoliul nostru diversificat, care include proiecte rezidențiale, comerciale și industriale de succes. Fie că sunteți un dezvoltator imobiliar, un arhitect sau un proprietar de locuință, vă oferim soluții adaptate nevoilor și preferințelor dvs.

Pe acest site, veți găsi informații detaliate despre produsele și serviciile noastre, precum și despre proiectele noastre de referință. Echipa noastră amabilă și profesionistă este aici pentru a vă oferi asistență și a răspunde întrebărilor dvs. Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta despre proiectul dvs. și pentru a primi o ofertă personalizată.

Echipa dinamică și experimentată a Marckon: Sursa noastră de excelență!

La Marckon, suntem mândri de echipa noastră dinamică și experimentată, care reprezintă sursa noastră de excelență. Fiecare membru al echipei noastre aduce cu sine pasiune, cunoștințe și dorința de a oferi cele mai bune servicii în domeniul tâmplăriei PVC.

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro