Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Sisteme de profile PVC Streamline SL76 - 5/7 Camere

Sisteme de profile PVC BluEVOLUTION SL92

Varful de gama al profilelor Salamander
Lățimea profilului: 92mm
Numărul de camere: 6
Numărul de garnituri: 2
Înălțimea combinației de profile: 118-168mm
Izolare termică a profilului: Uf=1,034 W/m2K cu armatura standard si Uf=0,94 W/m2K cu Thermtec
Izolare fonică: 39 dB
Rezistența la furt Clasa 2 (DIN V ENV 1627)
Garnitură: TPE gri/neagră
Baghetă: prindere cu un picior - garnitură PCE
Armatură tratată din oțel zincat minim: 1.5-2mm
Vitrare: 24mm (2 foi de sticla) si 52mm (3 foi de sticla)

Atunci cand urmeaza sa investesti in achizitia geamurilor termopan, cu siguranta iti trec prin minte o sumedenie de intrebari legate de geamurile pe care ar trebui sa le alegi.

De aceea, ne-am gandit sa-ti facem alegerea mai usoara si sa ne asiguram ca te vei bucura mult timp de ferestrele pe care le alegi pentru proiectul tau – oricare ar fi el.

Astfel, te invitam sa descoperi calitatea germana a profilelor Salamander, respectiv profilele BluEvolution 92.

De ce credem ca aceste profile sunt cele mai potrivite?

Intreaga gama de profile Salamander este caracterizata printr-un design deosebit si modern, iar acest model se incadreaza perfect in acest standard. In plus, pe langa aspectul deosebit de placut, reprezinta si o investitie ce ofera valoare pe termen lung.

Acest profil este clasificat in concordanta cu normele PN-EN 12608 in categoria de top a profilelor PVC, respectiv clasa A.

Datorita adancimii constructive de 92mm, a proprietatilor superioare de izolare fonica si termica dar si a ranforsarilor robuste, acest sistem ofera performante de top si reprezinta una dintre cele mai avansate tehnologii in domeniul tamplariei PVC, existenta in prezent.

Cu o dimensiune a profilului exterior de minim 2.8 mm, profilele din clasa A prezinta un grad sporit de rezistenta la deformari si curbare a ramei si a cercevelelor, chiar si in cadrul ferestrelor de mari dimensiuni.

Luand in considerare toate aspectele, putem spune ca acest model a fost creat pentru a-ti fi aliat in lupta cu pierderile de caldura, reducandu-le la minim, dar si pentru a asigura o izolatie termica optima a cladirii.

Datorita inaltelor performante tehnice, aceste profile contribuie semnificativ la reducerea nivelului de CO2, iar materialele de inalta calitate din care sunt realizate sunt reciclabile integral, atunci cand ferestrele sunt inlocuite.

Investitie minima pentru valoare maxima

Printre proprietatile cele mai importante se regaseste sistemul cu sase camere, o adancime de montare de 92 mm, garnituri triple si un panou triplu de geam, precum si designul atragator.

O serie de caracteristici ce garanteaza o protectie extrem de puternica impotriva umezelii, nivel de zgomot foarte redus si pierdere minima de caldura.

Coeficientul de transfer de caldura, in cazul BluEvolution 92 este de Uf = 1.0 W/m2K. Un rezultat de exceptie, obtinut datorita caracteristicilor speciale ale profilelor.

Mai mult, datorita rezistentei inalte a profilelor, este posibila inclusiv constructia profilelor cu patru foi de geam, o performata inegalabila din punct de vedere al fiabilitatii si eficientei.

In ceea ce priveste datele tehnice ale profilelor BluEvolution 92, am centralizat in tabelul de mai jos cateva date importante, pentru o comparatie mai usoara cu orice alt tip de profil.

Fereastra potrivita pentru fiecare proiect

Intelegem perfect ca fiecare proiect are cerintele sale si stim ca acestea pot fi foarte diverse, de la design pana la culoarea profilelor.

In functie de cerintele proiectului, poti selecta dimensiunile, culorile si numarul de cercevele care ti se potrivesc cel mai bine. Datorita tehnologiei avansate cu care sunt produse profilele Salamander, exista solutii chiar si pentru fereste de foarte mari dimensiuni sau alte cerinte sofisticate.

Deoarece ferestrele sunt un element arhitectural important, care subliniaza si sustine stilul intregului proiect, originalitatea este una dintre cerintele obligatorii de care trebuie sa tii cont. Din acest motiv, culoarea ramelor si a cercevelelor ferestrei trebuie sa fie in armonie cu restul cladirii.

In cazul acestui profil de la Salamander, disponibilitatea intr-o gama mare de furniruri face ca finisajele tamplariei termopan sa se poata adapta foarte usor preferintelor personale.

Laminarea profilelor se poate realiza pe ambele parti sau pe o singura parte. De exemplu, poti allege profile colorate la exterior, in timp ce in interior inconfundabilul alb Salamander poate spori luminozitatea incaperii.

Iar pentru un efect uimitor poti alege doua culori diferite pentru interiorul si exteriorul profilelor: una asortata cu interiorul casei, iar cealalta sa completeze exteriorul.

Iar pentru ca la finalul lucrarilor sa stai fara griji si sa te bucuri de spatiul pe care l-ai amenajat, iti oferim 5 ani garantie pentru toate componentele si pentru montaj. Si sigur te vei bucura sa afli ca durata medie de utilizare a profilelor Salamander este de pana la 50 de ani!

Daca ai un proiect si nu vrei sa ai batai de cap cu alegerea geamurilor termopan, suntem siguri ca putem gasi impreuna cea mai buna solutie, potrivita nevoilor si bugetului tau.

Opțiuni de culori