Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

USI PANOU

USI PANOU

In oferta noastră regăsiți uși panou, ce se bazează pe sistemul MB-86. Este un produs cu design atractiv si in același timp avansat tehnologic, care, dat fiind soluțiile de construcție utilizate si multitudinea de modele, poate fi nu numai o intrare in casa funcționala si rezistenta, dar si cartea ei de vizita sau o decorație.
DATE SI PARAMETRI TEHNICI:
  • Adâncimea ramă/aripă: 77 mm, 95 mm
  • Grosime panou umplere: 22 – 95 mm
  • Dimensiunile maxime aripă: L până la 1400 mm, H până la 2590 mm
  • Permeabilitatea la aer: Clasa 4, PN-EN 12207:2001
  • Impermeabilitate: Clasa E900 (900 Pa), PN-EN 12208:2001
  • Rezistenţă la vânt: Clasa C5/B5, PN-EN 12210:2001
  • Izolare termică: UD până la 0,44 W/m2K
  • RC2 Clasă anti-efracție

In oferta noastră regăsiți uși panou, ce se bazează pe sistemul MB-86. Este un produs cu design atractiv si in același timp avansat tehnologic, care, dat fiind soluțiile de construcție utilizate si multitudinea de modele, poate fi nu numai o intrare in casa funcționala si rezistenta, dar si cartea ei de vizita sau o decorație.

ste disponibil in patru variante: ST, SI, SI+ si AERO. Datorita caracteristicilor sale tehnice ușile panou sunt soluția perfecta pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor. Oferă, de asemenea, o oportunitate inovatoare de a asigura panoul in construcție cu ajutorul unei benzi dublu adezive. Mai multe detalii despre ușile termopan regăsiți AICI:

Ușile panou sunt alegerea potrivita pentru cei mai pretențioși utilizatori. Dat fiind soluțiile de construcție utilizate si multitudinea de modele, poate fi nu numai o intrare in casa funcționala si rezistenta, dar si cartea ei de vizita sau decorație.

Construcția solida

Construcția se bazează pe sisteme de profil din aluminiu cu termo izolare MB-86, cea mai avansata tehnologie de sisteme de uși prezenta in oferta ALUPROF. Profilul aripii este adaptat pentru unirea cu umpleri speciale, unit din partea interioara cu cerceveaua.

Modernitatea, stilul si aspectul perfect timp îndelungat

Panourile de umplere sunt disponibile în diferite modele și culori. Utilizate în producție tehnici de realizare freze de diferite forme, aplicații decorative dar și inserții de geam termopan permit efectuarea de nenumărate idei și variante. Datorita acestui lucru ușile pot fi montate atât în case moderne cât si in case cu o arhitectura de stil clasic. Dar întotdeauna sunt o intrare frumoasă a clădirii, care atrage atenția și adaugă farmec fațadei. Panourile ușilor sunt realizate din materiale durabile si rezistent la factori atmosferici. Elementele externe sunt des suplimentar acoperite cu straturi de lacuri speciale sau suprafața lor conține răşină epoxidică, astfel încât panourile să mențină aspectul lor prezentabil timp îndelungat. De asemenea, exista posibilitatea de a le acoperi cu vopsea teflon tip Finea, care reduce riscul de murdărire.

Integritate si izolație

Datorita faptului ca structura portanta este sistemul MB-86 avem la dispoziție profile din aluminiu ușoare, dar in același timp rigide si rezistente disponibile in patru variante de construcție (ST, SI, SI + și AERO), și in trei variante de izolare inferioara. Ușile dețin izolare împotriva apei si a aerului, dar si o izolare termica și acustica perfecta. Aceasta se raportează real atât confortului din interiorul clădirii cât si in costurile de întreținere al acestuia.

In doua cuvine: uși ideale

Ușile panou Aluprof se caracterizează atât prin eleganta designului cât si prin parametrii tehnici ridicați, iar luând in considerare disponibilitatea dimensiunilor structurii si posibilitatea utilizării ușilor la o construcție mai mare tip vitrina, permite flexibilitate în amenajarea intrării în clădire. Este perfect pentru oameni pentru care casa este mult mai mult decât doar o cazare.

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro