Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

MB-79N

Descarca PDF

MB-79N

Sistemul de ferestre cu deschidere spre exterior cu barieră termică MB-79N Casement face parte din sistemul MB-79N și ajută la executarea elementelor de construcție arhitecturală exterioară, de exemplu: diverse tipuri de ferestre, vestibuluri, vitrine și construcții spațiale, caracterizate de o bună izolație termică, acustică și de etanșeitate la apă și aer.
Caracteristici și avantaje ale sistemului:
 • Adâncimea structurală a profilelor ferestrelor este de: 70 mm (toc), 79 mm (aripa). Adâncimile astfel admise ale profilelor aripii și tocului dau efectul unui singur plan din partea interioară, după închidere.
 • Profilele folosite în sistem au o construcție cu 3 camere, unde partea centrală este reprezentată de o cameră de izolare între inserturile termice ale profilelor cu o lățime de 36 și 35 mm.
 • Sistemul permite obținerea unei izolații termice ridicate, datorită utilizării inserturilor izolatoare EPS, care se amplasează în camera centrală a profilului complex.
 • Etanșeitatea ridicată la penetrarea apei și infiltrarea aerului, precum și buna izolare termică pot fi obținute printre altele datorită formelor speciale ale garniturii centrale, cu una sau două componente (cu parte izolatoare celulară) și garniturilor geamurilor și de închidere.
 • Gabariturile mari admise și greutatea structurii: max. 1400 x 2700 mm sau max. 2400 x 2500 mm, greutatea aripii max. 180 kg.
 • Cinematica foarte bună a ferestrelor permite funcționarea corectă a structurilor deschise cu dimensiunile aripii cu mărimi de la 270 mm
 • Soluțiile disponibile ale ușilor de balcon cu prag jos, confortabil, precum și tocuri de renovare
 • Majoritatea garniturilor (de exemplu garniturile de geam și de închidere externă) se montează în mod continuu, fără tăiere la colțuri, îmbinând capetele garniturilor la jumătatea lungimii traverselor superioare ale ramelor ferestrelor. Garnitura centrală a ferestrelor se taie la unghi de 45° și se lipește la colțuri sau la unghi de 90° și se lipește de colțarul din cauciuc. Este disponibilă și o garnitură centrală sub formă de ramă vulcanizată. Acest mode de montare a garniturilor garantează o foarte bună etanșeitate la penetrarea apei și a aerului.
 • Intervalele grosimilor de geamuri care pot fi vitrificate: tocul ferestrei – între 1,5 și 54 mm, aripa ferestrei – între 10,5 și 63 mm. Gama largă de vitrificare permite montajul tuturor tipurilor de geamuri întâlnite pe piață cu o cameră, două camere, acustice sau anti-efracție.
 • Utilizarea canelurilor de feronerie tipice, de tip „Euro” permite montarea tipurilor de feronerie disponibilă, destinată atât ferestrelor de aluminiu, cât și din mase plastice, cu deschidere spre exterior. Profilele fără caneluri în toc se folosesc pentru fitingurile cu foarfece.
 • În ferestrele sistemului MB-79N Casement pot fi folosite fitingurile foarfece (invizibile) sau balamalele rotative tradiționale (vizibile).
 • Drenajul profilelor poate fi efectuat în versiune ascunsă sau vizibilă cu capac decorativ.
 • Profilele complexe pot fi supuse procesului de vopsire prin pulverizare și anodizare.
 • Îmbinarea profilelor se efectuează, similar ca la MB-79N, cu prelucrarea minimă cu utilizarea racordurilor de aluminiu și a accesoriilor de acoperișuri furnizate.
 • Tehnologia de executare a structurii este simplificată la maximum, pentru ca timpul de execuție să fie minimal.
 • Pentru executarea majorității prelucrărilor se pot simplifica cu ajutorul instrumentelor de măsurare (șabloane de foraj, prese sau matrițe). Toate elementele de măsurare pentru sistemul MB-79N Casement se află la secțiunea Instrumente Măsurare.
 • Sistemul MB-79N Casement este compatibil cu alte sisteme ale firmei Aluprof, în special cu MB-79N. Datorită acestui lucru, multe elemente își găsesc aplicarea în mai mult de un singur sistem, de exemplu profilele de lângă geam, garniturile, feroneria și majoritatea accesoriilor.

Sistemul de ferestre cu deschidere spre exterior cu barieră termică MB-79N Casement face parte din sistemul MB-79N și ajută la executarea elementelor de construcție arhitecturală exterioară, de exemplu: diverse tipuri de ferestre, vestibuluri, vitrine și construcții spațiale, caracterizate de o bună izolație termică, acustică și de etanșeitate la apă și aer. Acest sistem îndeplinește cerințele referitoare la economisirea energiei și protecția mediului. În funcție de nevoi, în cadrul acestuia avem la dispoziție 3 variante de construcție a profilelor din aluminiu care diferă prin parametrii tehnici: varianta E (de bază), varianta ST (cu garnitură centrală din două componente) și varianta SI (cu inserturi suplimentare izolatoare în interiorul camerei dintre inserțiile termice). Datorită gamei largi de profile și rigidității acestora, sistemul MB-79N Casement permite executarea structurilor mari și grele. Acesta se caracterizează de asemenea prin cinematica perfectă care, în funcție de nevoi, permite de asemenea construirea unor ferestre foarte mici.

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro