Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

MB-70US, MB-70US HI

MB-70US, MB-70US HI

Sistemul MB-70US cercevea ascunsă,, este parte integrantă a sistemului ALUPROF de uşi şi ferestre cu rupere termică MB-70.

Sistemul MB-70US cercevea ascunsă,, este parte integrantă a sistemului ALUPROF de uşi şi ferestre cu rupere termică MB-70.Din punct de vedere estetic este o soluţie identică cu construcţia MB-60 US, care se găseşte în oferta noastră încă din anul 2001. Punctul forte al acestui sistem este coeficientul mărit de izolare termică, deoarece acesta îndeplineşte cerinţele termice pentru grupa de materiale 1 din DIN 4108.

Ferestrele realizate cu sistemul MB-70 US sunt dotate cu cercevele invizibile din exteriorul construcţiei. Chiar deca sunt ferestre cu si fără deschidere, din exterior aceste se vad la fel. Lăţimea ramelor ferestrelor este foarte mică, de aceea construcţia creează impresia de uşor şi zvelt.

La fel ca în soluţia standard pentru fereastră – MB-70, sistemul este dotat cu evacuarea eficientă a apei şi sistem de ventilare a camerei sticlei şi a camerei dintre toc şi cercevea. Orificiile de ventilare şi drenare din partea de exterior sunt ascunse de capace din material sintetic.

Caracteristica de bază a construcţiei ferestrei MB-70US este asemănarea foarte mare cu celelalte sisteme din seria MB. Utilizarea unei astfel de idei de construcţie a permis adaptarea şi implementarea mai multor elemente comune, de exemplu a baghetelor pentru geam, a garniturilor, a feroneriei etc.

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro