Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

MB-70

MB-70

MB-70 este un sistem modern din aluminiu care se foloseşte la executarea elementelor arhitecturale care necesită izolare termică şi acustică, cum ar fi diferite tipuri de ferestre, uşi, vitrine, construcţii structurale etc.

Profilele sistemului sunt structurate pe trei camere, adâncimea de construcţie a profilului ferestrelor este de 70 mm pentru toc şi 79 mm pentru cercevea, iar a uşilor de 70 mm şi respectiv 70 mm. Adâncimile profilelor în cazul cercevelei şi tocului dau efectul unei singure suprafeţe din partea exterioară după închidere – în cazul ferestrei, şi efectul unei dublări a suprafeţei cercevelei şi a tocului – în cazul uşii. Forma profilelor permite realizarea unor construcţii a uşilor şi ferestrelor rezistente şi estetice. În sistemul MB-70 este posibilă de asemenea realizarea ferestrelor cu aşa-zisa „cercevea ascunsă” MB-70 US şi MB-70 Industrial, care este excelentă pentru modernizarea clădirilor postindustriale, istorice si monumentale.

Sistemul MB-70 se caracterizează printr-un coeficient scăzut de transmitere a căldurii U – datorită utilizării compartimentelor termice speciale şi a garniturilor. Acest lucru este foarte important în momentul când cerinţele legate de economisirea energiei şi protecţia mediului înconjurător devin din ce în ce mai exigente. Profilele sistemului îndeplinesc cerinţele termice ale grupei de materiale 1 pentru ferestre şi 2.1 pentru uşi, conform DIN 4108. Puntea termică utilizată în acest sistem este în forma literei „omega” cu lăţime de 34 mm pentru ferestre şi 24 mm pentru uşi, executata din poliamidă întărită cu fibră de sticlă. Forma specifică a poliamidei măreşte rigiditatea profilelor în raport cu poliamidele plane şi facilitează evacuarea apei din secțiuni, asigurând în acelaşi timp o izolare termică adecvată în orice fel de condiţii atmosferice. Compartimentele termice utilizate la ferestre sunt adiţional etanşate.

Datorită utilizării printre altele a compartimentelor termice cu astfel de forme, pentru creşterea gradului de izolaţie termică nu mai este necesară completarea suprafeţelor dintre acestea cu spumă .

Etansarea este asigurată datorită utilizării garniturilor speciale din cauciuc sintetic bicomponent EPDM: masiv şi celular, care garantează rezistenţa la îmbatranire în timpul exploatării îndelungate, precum şi o foarte bună izolare termică. MB-70 este primul sistem la care a fost utilizat acest material pentru realizarea garniturii centrale.

Sistemul permite utilizarea pachetelor de sticla cu grosimea între 21 şi 57 mm pentru ferestre şi între 12 şi 48 mm pentru panouri fixe sau uşi. Un interval atât de larg pentru umplere garantează posibilitatea de utilizare a tuturor tipurilor de geamuri standard sau atipice.

Sortimentul bogat de culori din paleta standard permite satisfacerea cerinţelor celor mai exigenţi clienţi.

Sistemul MB-70 posedă aprobarea tehnică a Institutului Tehnicilor de Construcţie (ITB) pentru ferestre şi uşi de balcon (AT-15-4647/2000).

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro