Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

MB-60US, MB-60US HI

MB-60US, MB-60US HI

Sistemul MB-60 US cu cercevea ascunsă constituie o parte a sistemului de uși și ferestre cu rupere de punte termică MB-60.

Sistemul MB-60 US cu cercevea ascunsă constituie o parte a sistemului de uși și ferestre cu rupere de punte termică MB-60. Ferestrele realizate din elementele acestui sistem sunt caracterizate prin cercevele invizibile din partea exterioară a construcției. Într-un șir de ferestre alăturate, atât fixe cât și cu deschidere, toată locuința arată identic din exterior. Lățimea ramelor ferestrelor văzută din exterior este mică, de aceea construcția are un aspect ușor și zvelt.

Fiecare fereastră din sistemul MB-60 US destinată montării în exterior trebuie să fie dotată cu un sistem efectiv de evacuare a apei și de ventilare a camerei geamului și a camerei dintre toc și cercevea. Orificiile de ventilare și drenare din partea de exterior sunt ascunse de capace din material sintetic.

Caracteristica de bază a sistemului este îmbinarea excelentă cu alte sisteme ale firmei ALUPROF S.A. O astfel de idee a permis utilizarea mai multor elemente comune, ca de exemplu: baghete comune adiacente geamului, colțare, garnituri de etanșare, garnituri adiacente geamului, garnituri de închidere, feronerie comună, închizători, balamale și multe procese tehnologice identice, ca de exemplu nituirea elementelor de îmbinare și a transversalelor, lipirea colțarelor, tăierea diferitelor orificii etc.

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro