Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

MB-60HI

Descarca PDF

MB-60HI

Ca răspuns la cererea tot mai mare pentru construirea de sisteme pentru ferestre cu înaltă izolare termică, s-au dezvoltat sistemele MB-60HI, MB-60US HI, MB-60E HI și MB-60EF HI, design-ul lor bazandu-se pe sistemele de bază MB-60, MB-60US, MB și MB-60E-60EF.

Ca răspuns la cererea tot mai mare pentru construirea de sisteme pentru ferestre cu înaltă izolare termică, s-au dezvoltat sistemele MB-60HI, MB-60US HI, MB-60E HI și MB-60EF HI, design-ul lor bazandu-se pe sistemele de bază MB-60, MB-60US, MB și MB-60E-60EF. Pentru construcția MB-60HI, în funcție de elementele folosite, profile si accesorii, coeficientul Uf începe de la 1.48 W/(m2K).

Izolarea termică îmbunătățită se realizează prin camerele centrale ale profilului din aluminiu și prin inserții speciale, care realizează transmiterea termică scăzută a fluxului de căldură din întreaga structură. Locația centrală a inserțiilor, de asemenea, reduce transferul de căldură prin convecție și radiație termică.

La fel ca pentru sistemul de bază, ferestrele din sistemul MB-60HI, se pot monta fie in mod individual, fie insera în pereții cortină. Atunci când acestea sunt inserate în peretele de tip riglă-montant, utilizarea lor în combinație cu sistemul MB-SR50 HI, cu o izolare termică îmbunătățită este cea mai potrivita.

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro