Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

MB-60E, MB-60E HI

MB-60E, MB-60E HI

Sistemul MB-60E este destinat pentru executarea de uși cu barieră termică, precum și pentru constructia ferestrelor care se insereaza in ușă.

Sistemul MB-60E este destinat pentru executarea de uși cu barieră termică, precum și pentru constructia ferestrelor care se insereaza in ușă. Acesta ne permite să obținem o construcție care oferă bune proprietăți funcționale, combinate cu parametri tehnici mari, cost mic de producție, confort și timp mai scurt pentru instalarea ușilor. Sistemul MB-60E este o parte a sistemului MB-60 pentru uși si ferestre, asa incat o trăsătură caracteristică a lui este compatibilitatea strânsă cu alte sisteme de uși si ferestre fabricate de ALUPROF SA, care permite utilizarea in comun a accesoriilor si baghetelor pentru sticla. Adâncimea de construcție a profilului este tricamerala si egala cu 60 mm.

Suprafața cercevelei este aliniată cu rama ușii la exterior iar la interior cerceveaua este coplanară cu tocul. Pachetul de sticla care se poate monta in sistemul MB-60E poate varia de la 5 la 41 mm. Pre-tăierea garniturilor aplicate la instalarea panourilor de sticlă reduce la minimum numărul de ornamente și asigură o etanșeitate mare.

Sistemul permite utilizarea feroneriei comune cu alte sisteme : încuietori , balamale, etc. Design-ul profilelor face posibilă instalarea rapidă a feroneriei si exista de asemenea, mai multe opțiuni disponibile pentru pragurile inferioare ale ușilor.

În ciuda ideii că MB-60E este un produs economic, este asigurata izolarea termică a sistemului de bază MB-60. Un avantaj suplimentar important este posibilitatea de îndoire a profilelor, permițându-vă să efectuați diferite tipuri de constructii in arc de cerc.

Sistemul MB-60E poate fi fabricat si în versiunea MB-60E HI cu izolație termică mai mare. Izolarea termică îmbunătățită se realizează prin camerele centrale ale profilului din aluminiu si prin conexiuni speciale, care pot produce o transmisie termică scăzută a fluxului de căldură în întreaga structură , limitând în același timp convecția și radiația termică.

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro