Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

MB-60E EI

MB-60E EI

MB-60E EI permite fabricarea ușilor interioare sau exterioare cu simplă sau dublă deschidere, rezistente la foc.

MB-60E EI permite fabricarea ușilor interioare sau exterioare cu simplă sau dublă deschidere, rezistente la foc. De asemenea, permite fabricarea de “ferestre tehnice” și partiții rezistente la foc. Construcțiile MB-60E EI sunt clasificate EI15 sau EI30 conform normelor PN-EN 13501-2 + A1: 2010. Sistemul este clasificat ca unul fără propagarea focului (NRO- non-fire-spreading). Aceste soluții se bazează pe profile din aluminiu cu punte termică (sistemul MB-60E) cu adâncimea constructivă a profilelor de 60 mm. Rezistența la foc a construcției este asigurată de componentele sale de izolare împotriva incendiilor care sunt montate în camerele interioare ale profilelor sale. În plus, construcțiile sunt echipate cu benzi expandabile, care împiedică propagarea focului.

Sistemul permite aplicarea tuturor sticlelor rezistente la foc clasificate EI15 și EI30 (grosime de la 5 la 41 mm). Spre deosebire de alte sisteme rezistente la foc, sticla MB-60 E EI este fixată din interior cu ajutorul baghetelor. Accesoriile speciale din oțel sunt un element important pentru protecția sticlei împotriva căderii în timpul incendiului.

MB-60E EI permite fabricarea ușilor cu următoarele limitări dimensionale ale foii: L până la 1,4 m, H până la 2,475 m. Ușă cu dublă deschidere poate fi de 2,58 m lățime. Capacitățile de proiectare și compatibilitatea cu alte sisteme MB fac ca această soluție să fie o propunere foarte atractivă din această clasă de produse, oferind în același timp o protecție excelentă împotriva incendiilor

Transformând visurile în realitate: Marckon și angajamentul față de calitate

Cu noi, veți beneficia de experiență, profesionalism și un partener de încredere în fiecare etapă a proiectului.

Intro