Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Salamander

Salamander Industrie-Produkte GmbH, compania majoritar familială, cu sediul social în Türkheim, Unterallgäu, se înscrie în rândul producătorilor europeni de top de sisteme de ferestre şi uşi economice din material sintetic.

Salamander Industrie-Produkte GmbH, compania majoritar familială, cu sediul social în Türkheim, Unterallgäu, se înscrie în rândul producătorilor europeni de top de sisteme de ferestre şi uşi economice din material sintetic. Din postura sa de partener de încredere pentru constructorii de ferestre, Salamander se raliază la necesităţile clienţilor săi, prin calitate, o mare disponibilitate de livrare, servicii competente şi un program de produse performant. Cu sistemele Salamander, Brügmann bluEvolution şi evolutionDrive, clienţii Salamander prelucrează profiluri pentru reabilitări, construcţii noi de locuinţe şi edificii.

Pe plan mondial, Salamander are un efectiv de 1.580 de angajaţi, dintre care circa 40 de stagiari în mai multe amplasamente şi distribuie sisteme de profiluri în peste 85 de ţări din toată lumea.

Concepte consecvente, know-how de primă clasă, un management al firmei cu viziune şi curaj pentru idei inovatoare, angajaţi competenţi, care îşi folosesc potenţialul şi reuşesc să se ridice deasupra lui, toate acestea reprezintă filozofia Salamander.

Salamander este o companie independentă, activă pe plan internaţional, care continuă să scrie o poveste de succes. Cunoscut ca un producător inovator de sisteme moderne, de calitate superioară pentru profiluri de ferestre din mărcile Salamander, Brügmann bluEvolution şi evolutionDrive, compania dezvoltă de mai bine de 40 de ani într-o strânsă colaborare cu clienţii săi, profiluri PVC pentru ferestre, uşi şi multe alte aplicaţii pentru ferestre.

Succesul este tradiţie. Gândirea şi acţionarea în noi dimensiuni reprezintă calea pentru un viitor imbatabil. Salamander se află pe cel mai bun drum spre acest viitor!

Fapte şi cifre pe scurt

Anul înfiinţării

1917 în Türkheim/Unterallgäu

Competenţele concernului

Sisteme de ferestre și uși din PVC
Produse din piele regenerată
Profile individuale din material plastic
Profile Outdoor
Producție de scule, matrițe

Angajaţi

Aproximativ 1.580 la nivel global

Clienţi

Aproximativ 1.800 la nivel global

Internaţionalitate

Reprezentat  în peste 85 de țări la nivel mondial