Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Gealan

Grupul de companii GEALAN este unul dintre cei mai importanți producători europeni de profile din PVC pentru sisteme de ferestre și uși.

Grupul de companii GEALAN este unul dintre cei mai importanți producători europeni de profile din PVC pentru sisteme de ferestre și uși.

Profilele GEALAN sunt proiectate, fabricate și distribuite la nivel intern. Acestea reprezintă baza pentru realizarea unor sisteme de ferestre, uși și soluții glisante moderne, care sunt de o frumusețe izbitoare, excepțional de robuste și deosebit de sigure – și care le echipează cu valori de top ale izolației termice. GEALAN produce uneltele de extrudare utilizate pentru producția de profile în atelierul său intern de scule, extrem de automatizat.

În calitate de furnizor de sisteme inovatoare pentru profilele din plastic pentru ferestre și uși, GEALAN poate oferi partenerilor săi o gamă completă de servicii. Serviciile noastre de consultanță arhitecturală și de inginerie în construcții sprijină arhitecții și proiectanții în activitatea lor de zi cu zi. Instrumentele inteligente simplifică planificarea și licitațiile. Cursurile de formare și seminariile îi aduc pe partenerii noștri la curent cu cele mai recente soluții GEALAN.

În întreaga Europă, GEALAN are 1 600 de angajați și a generat o cifră de afaceri anuală de 390 de milioane de euro în 2022. Din 2014, GEALAN face parte din compania de familie VEKA AG, cu sediul în Sendenhorst, Westfalia