Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

Deceuninck

Deceuninck a fost înființată în anul 1937 în Belgia, ca firmă specializată în tehnologia compoundului, proiectării, dezvoltării, extrudării, finisării și reciclării pentru industria construcțiilor.

Deceuninck a fost înființată în anul 1937 în Belgia, ca firmă specializată în tehnologia compoundului, proiectării, dezvoltării, extrudării, finisării și reciclării pentru industria construcțiilor. Deceuninck se află printre primele 3 companii din lume în producția de profile PVC pentru ferestre și uși.

Printr-o susținută activitate “R&D” de cercetare și dezvoltare permanentă a produselor, echipa de profesioniști specializați Deceuninck dezvoltă o gamă de produse inovative care sunt livrate către 4000 de clienți. Deceuninck activează în peste 91 de țări , având 35 de filiale și peste 3500 de angajați pe întreg globul.

Având 22 de centre de depozitare și distribuție și 14 fabrici de extrudare în 5 locații geografice: Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia și America de Nord, Deceuninck asigură către toți clienții săi produse de o deosebită calitate și varietate.

Deceuninck este o companie listată la bursă având o cifră de afaceri de 644.5 milioane Euro pe an. Deceuninck asigură prin fabricile și birourile sale o deservire globală incluzând Germania, SUA, Australia , Belgia, Franța, India, Italia, Marea Britanie, Rusia, România, Polonia, Chile, Turcia și Thailanda.

Pe bază experienței și cunoștințelor acumulate în cei 80 de ani de activitate, Deceuninck fabrică profile din PVC care respectă cele mai înalte standarde de calitate. Toate produsele sunt în conformitate cu standardul de management al calității ISO 9001.