Târgu Jiu, Gorj
0768 147 919

MB-79N États-Unis

Télécharger le PDF

MB-79N États-Unis

Sistemul MB-79N US este o soluție economică și funcțională, care îndeplinește totodată toate cerințele tehnice.
Caracteristici și avantaje ale sistemului MB-79N US:
 • Adâncimea structurală a profilelor ferestrelor este de: 70 mm (toc), 79 mm (aripa).
 • Profilele au structură cu trei camere. Camera centrală reprezintă o izolație între profilele din aluminiu, este executată din inserții termice profilate cu lățimea de 33,5 sau 36 mm.
 • În aripa ferestrei este utilizată o inserție termică inovatoare, întărită, camerală, foarte rezistentă la îndoire.
 • Sistemul permite executarea ferestrelor în trei variante de izolație termică, precum MB-79N. Versiunea MB-79N US E este cea mai economică soluție cu garnitură centrală mono-component. MB-79N US ST este o variantă cu garnitură centrală cu două componente. Structura MB-79N US SI (cu cea mai bună izolație termică) a fost bazată pe profile dotate cu inserturi de izolare corespunzătoare în zona inserturilor termice și cu o garnitură centrală cu 2 componente.
 • Coeficienții de transfer termic ai ramelor ferestrelor Uf ating valori foarte bune, care plasează acest sistem printre liderii absoluți de piață în această categorie.
 • Etanșeitatea ridicată la penetrarea apei și infiltrarea aerului este obținută datorită formelor speciale ale garniturii centrale, cu una sau două componente (cu parte izolatoare celulară) și garniturilor geamurilor și de închidere.
 • Profilele de geam cu formă închisă, atât în versiunea Standard, cât și Prestige, permit fixarea rezistentă a umplerilor, ce facilitează semnificativ obținerea structurilor antiefracție.
 • Garniturile de geam sunt fixate adânc în profilele de geam, fiind astfel puțin vizibile din partea interioară.
 • Gabaritul maxim al aripilor ferestrelor este: Hs max=2,7 m, Ls max=1,7 m. Greutate maximă a aripii – 160 kg.
 • Intervalele grosimilor de geamuri care pot fi vitrificate: tocul ferestrei – între 1,5 și 44,5 mm, aripa ferestrei – între 12 și 52,5 mm. Gama largă de vitrificare permite montajul tuturor tipurilor de geamuri întâlnite pe piață cu două camere, acustice sau antiefracție.
 • Utilizarea canelurilor de feronerie tipice de tip „Euro” permite montarea majorității tipurilor de feronerie disponibilă, destinată ferestrelor de aluminiu, precum și din mase plastice, printre altele feroneria ascunsă modernă Winkhaus aluPilot
 • În ferestre pot fi utilizate mânere cu rozetă vizibilă sau fără rozetă.
 • Sistemul MB-79N US este compatibil cu alte sisteme ale firmei Aluprof, în special cu MB-79N. Datorită acestui lucru, multe elemente își găsesc aplicarea în mai mult de un singur sistem, de exemplu profilele de geam, garniturile, feroneria și majoritatea accesoriilor.

Sistemul MB-79N US este o soluție economică și funcțională, care îndeplinește totodată toate cerințele tehnice. Permite executarea ferestrelor, care au aripi invizibile din partea exterioară. Întro serie de ferestre învecinate fixe și cu deschidere, nu este posibilă diferențierea amplasării acestor câmpuri. Datorită acestui lucru, obținem pe fațada clădirii un aspect uniform al tuturor ferestrelor, indiferent de funcția acestora. Sistemul MB-79N US este o soluție elaborată în detaliu. Oferă două variante de falț: cu toc tip A – care acoperă parțial aripa, precum și cu toc tip B – care acoperă integral aripa, ce imită ideal ferestrele fixe. Suprafețele exterioare ale geamurilor montate în câmpurile deschise și fixe sunt așezate pe un singur plan. Datorită profilului special de adaptare, este posibilă utilizarea în ferestrele cu aripă ascunsă a tocurilor și plăcilor de legătură transversală din sistemul de bază MB-79N. Sistemul MB-79N US dă posibilitatea execuției ferestrelor cu gabarit și greutate mare. Aceste structuri, similar cu sistemul de bază de ferestre MB-79N este caracterizat de un nivel ridicat de izolare termică, fonică și de etanșeitate la apă și aer. Acest sistem îndeplinește toate cerințele referitoare la eficiența energetică și protecția mediului.

Faire des rêves une réalité : Marckon et son engagement envers la qualité

Avec nous, vous bénéficierez d'une expérience, d'un professionnalisme et d'un partenaire fiable à chaque étape du projet.

Introduction